Etter som at koronaperioden fortsetter inn i juletiden, er det mange som fortsetter å praktisere sosial avstand, samt karantene og eventuelt selvisolering når de blir utsatt for viruset. Situasjonen kan føles overveldende og isolerende (naturligvis), men å sende julegaver til dine ansatte en liten gave i denne vanskelige perioden kan være en meningsfylt måte å vise din takknemlighet på.

Mens de som sitter i karantene eller holder seg mye hjemme når de ikke er på jobb, ikke bør åpne døra for å motta leveranser, er flere av gavetipsene nedenfor fullstendig “hands-free,” som du vil se.

Det å holde kontakten med dine ansatte, om de er på jobb eller i karantene, kan føles som en stor oppgave. Det er ofte vanskelig å gjenskape gleden man føler gjennom felles aktiviteter med sine medarbeidere, og selv om teknologi har gjort det enklere enn noen gang å holde kontakten, er det ingenting som slår det å være i samme rom som de du vil bruke tid med.

Etter som at koronaviruset fortsetter er det flere og flere som holder seg mye hjemme og i god avstand til andre. Det er en overveldende og isolerende tid for mange, men vi håper vi har funnet noen tips du kan følge for å gi dine ansatte et lite løft.

Vi har funnet ut at det i både lyse og mørke perioder vil være positivt å få uventede gaver som kan lette på humøret. Mens flere av disse produktene og tjenestene er fullstendig hands-free, er det noen som krever at man åpner en dør, rører en pakke som blir levert, eller prater med personen som leverer pakken. Det er viktig å bemerke seg at de som er i karantene ikke bør åpne noen dør for å motta leveranser, og vi oppmuntrer deg til å holde deg til de digitale gavene hvis dine ansatte sitter i karantene.

Her er 5 koronasikre julegaver du kan gi til dine ansatte:

Gaveeske

Julekurv med masse gode gaver

Vi elsker gaveesker fordi de kan tilpasses så enkelt – alt fra hvordan esken ser ut, til godbitene som er inni, kan bli spesialdesignet til mottakeren for å gi dem et smil om munnen. Fra deilig sjokolade til koselige sokker er det bare fantasien som begrenser hva man kan legge i disse gaveeskene. Det finnes mange leverandører som leverer dem på døra, og de er bare et Google-søk unna.

Blomster

Blomster er alltid en godkjent måte å gjøre noen glade på, men husplanter kan også være en positiv overraskelse. Mange av oss merker et større og større sug etter livet utenfor huset, og en blomster- eller plantelevering kan hjelpe dine ansatte med å holde kontakten med naturen mens de holder seg inne.

Fruktkurv

Fruktkurv med masse god frukt

Hvis du er litt som oss, knytter du bedre kontakt med andre over en liten godbit enn med stort sett alt annet. En fruktkurv er litt som en gaveeske; du kan putte nesten hva du vil oppi der! Husk å få med masse farger, som gule bananer, røde epler, grønne epler, oransje appelsiner, osv. Og forresten: Selv om det kalles en fruktkurv, må det ikke bare være sunne frukter oppi der, du kan også legge ved noen sjokolader og kanskje noen små godteposer til dine ansatte sine barn.

Netflix

For mange er koronaperioden en tid som brukes til å se enda mer tv og underholdning. For å hjelpe dine ansatte med å se sine favorittserier når enn de vil, kan du skaffe en måned med Netflix-abonnement, eller et abonnement på en hvilken som helst annen streaming-tjeneste. Dette er en god gave til de av dine ansatte som sitter i karantene, og bør holde fullstendig avstand fra andre.

Spotify

Det kan hende at konserter og forestillinger har blitt avlyst, men egne forestillinger i dusjen anbefales! En god spilleliste gir deg et veldig godt løft i humøret ditt, så en gratis måned av dine ansattes musikk-tjeneste kan gi dem en grunn til å danse, helt til deres favorittartist er tilbake på turnè.

Fant du noen koronagaver som du ønsker å gi til dine ansatte? Gjerne skriv ned noen egne ideer som du mener kan passe bedre. Men om du velger en gaveeske, blomster, fruktkurv, streaming- eller musikk-tjeneste, skal det mye til for at det blir feil!